UURTJE ACTIEF

Een unieke vereniging voor mensen die sportief willen bewegen maar beperkt belastbaar zijn, om welke reden dan ook!

Scootmobiel

De Scootmobiel Toer start altijd bij het gemeentehuis en wordt om maandagmorgen vanaf 10:30 uur gereden. Indien de richtlijnen van het RIVM het toelaten drinken we na afloop nog een kopje koffie of thee. Zomers rijden wij elke week en in de koudere maanden rijden we in overleg met elkaar!

Vorige Bericht

2 Reacties

  1. Bert Kommeren 19 september 2018

    ben 17 september voor het eerst mee geweest met de scotmobille clup en het waren er maar 4 mensen op de scotmobiel maar we zijn toch lekker weg geweest het was prachtig weer en een prachtige route ik zie nu al uit naar de volgende route.

    • uactief 12 oktober 2018 — Berichtauteur

      Kom je op 22 oktober weer gezellig meedoen, Bert? Wij vonden het ook heel gezellig dat je er was!

Laat een reactie achter

© 2022 UURTJE ACTIEF