UURTJE ACTIEF

Een unieke vereniging voor mensen die sportief willen bewegen maar beperkt belastbaar zijn, om welke reden dan ook!

Wandelen

Elke week gaan we met een groep leden op maandagavond en/of donderdagmorgen een uurtje wandelen door en om Zevenbergen. De afstand ligt rond de 4 kilometer, zodat we op tijd weer terug zijn. Op dit moment is er een wandelgroep voor mensen met een rollator in oprichting. Informatie daarover kunt u aanvragen op info@uurtjeactief.nl. We dragen blauwe reflecterende hesjes voor de veiligheid met ons logo op de voor en achterzijde. En we hebben altijd een bezemwagen tot onze beschikking die we kunnen oproepen als één van de wandelaars problemen krijgt met lopen. Veiligheid bovenal!

Zie de kalender voor vertrektijden en startlocaties!

Verder Bericht

Vorige Bericht

6 Reacties

 1. DEVrijerTineke 16 januari 2019

  Graag wel ik een keer mee lopen .Kijken of het iets voor mij is.
  Ik loop graag dus dat is geen punt .Op vrijdag morgen van 10 30 tot 11 30 Hoe herken ik jullie .

 2. John de jong 14 februari 2019

  Ik wil het graag is proberen

 3. Malou 16 juni 2019

  Nu ik verlost ben van spierreuma en sinds enkele maanden met pensioen zou ik graag wat actiever worden. Wandelen in gezelschap lijkt me wel leuker dan in mijn eentje .
  Ik ben 66 jaar .

  • uactief 17 juni 2019

   Hallo Malou, je bent van harte welkom om met ons mee te lopen. Op maandagavond starten we om 19:00 uur bij de watertoren. Tot vanavond?

Laat een reactie achter

© 2022 UURTJE ACTIEF